top of page

De 18 studio's en appartementen zijn gebouwd op de begane grond en 1 verdieping. Ze zijn mooi ingericht, ruim en gezellig, allemaal met directe toegang tot de tuin en balkons met een prachtig uitzicht op de zee en de stad.

De studio's (35 m²) bestaan uit een enkele ruimte voor zowel rust als zithoek, plus een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele badkamer met douche.

De tweekamersappartementen (55 m²) hebben een slaapkamer en een apparte zitkamer met bank en tafel, een ruime keuken en een comfortabele badkamer. De driekamersappartementen (75 m²) hebben twee slaapkamers, een woonkamer met bank en een tafel, een ruime keuken en een comfortabele badkamer.

7 Brothers Hotel

Een kleinschalig schattig roze hotel midden in Poros-stad. Dit leuk ingerichte hotel wordt gerund door een familie en verwelkomt elke gast met een glimlach.

Je komt meteen in de vakantiesferen zonder dat je de kamer hebt gezien! In de kamer kom je in een instagramwaardige ruimte terecht. Daarnaast hebben de kamers een balkon met een fantastisch uitzicht op de stad.

Elke dag kan je genieten van een ontbijt, waarna je de stad op eigenhoutje ontdekt. Op loopafstand ligt het Archeologische Musem, de klokkentoren, de haven en de markt.

bottom of page