Elke villa heeft een goed uitgeruste keuken waardoor volledige self-catering mogelijk is, samen met andere moderne essentiële voorzieningen, waaronder airconditioning in alle kamers en wifi. Beide villa's hebben toegang voor rolstoelen. Er is een wasmachine voor het gebruik van beide villa's, gelegen in een gemeenschappelijke ruimte onder een van de balkons.

Beide balkons van de villa bieden privacy met beschutting tegen de hitte van de zon en kijken naar het westen over het landelijke groen waardoor je de zee en de zonsondergang van ver kunt zien. BBQ-apparatuur is ook beschikbaar.

Armonia Villa's

Weggestopt tussen de olijfbomen, op slechts 500 meter van Stoupa vind je 'Armonia Villa’s'.

De villa's zijn gebouwd van lokaal zandkleurig steen met pannendak en gaan liefdevol over in het dorp en de omliggende omgeving, grenzend aan een rustig weggetje - alleen gebruikt door mensen die naar het gebied Lefktro gaan.

Armonia Villa’s bestaat uit twee ruime villa's - elk op zichzelf staand en met een exclusief balkon, buitenruimte / tuin en parkeergelegenheid. De belangrijkste woonruimtes hebben open, hoge plafonds met houten balken. Armonia 1 heeft één slaapkamer, Armonia 2 heeft twee slaapkamers - allemaal met nieuwe luxe matrassen.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1