top of page

Op de begane grond van Ostria is 1 studio. Deze studio is ruim en biedt plaats aan 2 tot 5 personen. Alle studio's hebben internet en satelliet-tv. Er is een eenpersoonsbed en een sofa-bank die kan worden uitgeklapt tot twee slaapplaatsen. Er is een tweepersoonsbed in de slaapkamer. De studio is voorzien van een goed uitgeruste keuken.

Vanuit de tuin leidt een trap naar de eerste verdieping waar 4 maisonnettes zijn. De maisonnettes zijn geschikt voor families of stelletjes en biedt plaats aan maximaal 4 personen.

In de woonkamer staat een sofa-bank die kan worden uitgeklapt tot twee slaapplaatsen. Er is een ruime keuken aanwezig met een eettafel. Op de tweede verdieping vind je een ruime slaapkamer met balkon. Hier is ook de badkamer.

Huize Ostria

Huize Ostria ligt in Stoupa op nog geen 100 meter van de boulevard en is een aanrader voor een ieder die graag dichtbij het strand wilt verblijven en op loopafstand van de winkeltjes en tavernes.

De eigenaren Takis en Effie zijn erg gastvrij en hebben een passie voor tuinieren en houden erg van gezelligheid. Effie en Takis wonen direct bij de accommodatie en spreken goed Engels. Er is een gemeenschappelijk douche direct bij de ingang van Huize Ostria

Er wordt driemaal per week schoongemaakt in Huize Ostria. Het bedlinnen en de handdoeken worden dan vervangen. Je kunt gratis parkeren net buiten de accommodatie. Effie en Takis verwelkomen je graag in hun traditioneel Griekse accommodatie.

bottom of page