top of page

Via de openslaande deuren kom je op het schaduwrijke terras. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en er is een badkamer met douche en toilet. Aan de slaapkamer grenst een balkon met uitzicht over de olijfboomgaarden en het Taigetos- gebergte.

De vrijstaande huizen Jasemi en Azalea zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. In de woonkamer staan twee sofabanken die tevens als slaapplaats dienen voor de eventuele vijfde en zesde persoon. De keuken heeft een eethoek en wordt van het woongedeelte gescheiden door een eetbar.

Huize Kamelia is ook vrijstaand en geschikt voor 2 tot 8 personen. Het heeft drie slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed op de eerste verdieping en de andere twee met twee eenpersoonsbedden.

Huize Petrino

In het gezellige vissersdorpje Agios Nikolaos vind je deze sfeervolle accommodatie van de Griekse eigenaresse Stavroula. Het leuk aan deze plek vind ik dat het super Grieks is en midden in de natuur.

Geen super moderne inrichting, maar traditionele stenen huizen met veel hout en warme kleuren. Eigenaresse Stavroula is regelmatig aanwezig bij de accommodatie. De afstand naar het centrum en de haven is 150 meter, naar het strand is het 800 meter.

Het Gardenia huis is de kleinste van allemaal en is geschikt voor 2 tot 3 personen. Het heeft op de begane grond een gezellige woonkamer, een badkamer met douche en toilet en een open keuken met een eethoek. De sofa’s in de woonkamer kunnen ook gebruikt worden als bed.

bottom of page