top of page

Het plaatsje Limeni zelf is nog geen 5 minuten rijden of een kwartiertje lopen vanaf het complex. Dit dorpje staat bekend om de heldere zee en er worden hier regelmatig schildpadden gespot. Het sfeervolle stadje Areopoli en de druipsteengrotten van Diros liggen vrijwel om de hoek. In nog geen kwartiertje rijden ben je er.

Limeni village bestaat uit zeven verschillende huisjes die ruimte bieden aan twee tot vier personen. Alle huisjes hebben een balkon met uitzicht op zee.

Bij het complex zit een restaurant en hier kan je genieten van huisgemaakte gerechten bereid met verse en lokale ingrediënten. Ook is er een gedeeld zwembad.

Limeni Village

Limeni village is een complex dat bestaat uit zestien torens die dienen als kamers en suites. De accommodatie ligt aan de rand van het kustplaatsje Limeni. Vanaf de torens heb je een prachtig uitzicht op de zee.

Rondom het nabijgelegen traditionele Maniotische bergdorp Oitylo zijn er verschillende wandelpaden uitgezet. Het is zeker de moeite waard om goede wandelschoenen mee te nemen en op pad te gaan!

bottom of page