top of page

Geen vakantie zou compleet zijn zonder een duik of een bezoek aan Voidokilia. Het mooie landschap met kristalhelder water zullen je verblijf onvergetelijk maken. Als je de drukte wilt vermijden en een unieke ervaring wilt beleven, dan is Thanos Village de ideale plek om te bezoeken. 

De verschillende huisjes zijn allemaal voorzien van airconditioning, wifi en een kleine keuken. Op het complex is er een ontbijtruimte en er zijn twee zwembaden. Elke accommodatie heeft een prachtig uitzicht op de zee vanaf het balkon

Thanos Village

Thanos village is gebouwd op een heuvel met een prachtig uitzicht over de zandstranden van Messinia. Het ligt op zes kilometer van het gezellige kuststadje Pylos.

De accommodatie is goed verspreid over een privégebied in het hart van een citroen- en olijfboomgaard. Het ligt ongeveer 500 meter van het strand van Gialova en slechts 2 kilometer van één van de mooiste stranden in Griekenland, "Voidokilia". Je kan gerust te voet naar de gezellige tavernes, restaurants, cafés en bars aangezien deze ook maar 500 meter verderop liggen. 

bottom of page