100 Rizes Seaside Resort

Het 100 Rizes Seaside Resort is een perfect resort om tot rust te komen. Het resort ligt direct aan zee en het heeft zelfs een privé strand! Naast het privé strand heeft het resort een binnen- en buitenzwembad. Het buitenzwembad is seizoensgebonden, maar in het binnenzwembad kan je altijd terecht!

Om helemaal tot rust te komen heeft het 100 Rizes Seaside Resort een wellness. Hier worden verschillende schoonheidsbehandelingen aangeboden. Daarnaast is er een sauna en een fitness waar je gebruik van mag maken!

1/1
1/1

Het hotel heeft een 24-uursreceptie. Hier kan je op elk moment van de dag met je vragen terecht! Verder zijn alle kamers voorzien van een zithoek, badkamer, airconditioning, tv en gratis toiletartikelen. Sommige kamers hebben een balkon. Heb je geen balkon? Dan kan je terecht op het terras van het resort.

In de ochtend biedt de accommodatie een uitgebreid ontbijtbuffet aan.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.