14 Reasons Why

Het hotel is een exclusieve plek, dankzij het ontwerp, de omgeving, de aandacht voor details, de onberispelijke netheid en het brede scala aan services die beschikbaar zijn voor de gasten.

Het 14 Reasons Why hotel is centraal gelegen in het hippe wijkje Psiri, op 2 minuten lopen van het metrostation Monastiraki en het Monastiraki-plein.

De meest bekende bezienswaardigheden zijn in een korte wandeling van ongeveer 10 minuten te bereiken. In het wijkje Psiri vind je bijzondere winkels zoals traditionele sandalenmakers, souvenirwinkels en tweedehands kledingwinkels.

Deze wijk is de plek waar zowel locals als toeristen komen voor de goede restaurants, barretjes en cafés.

1/1
1/1

Het unieke designmeubilair in de lobby nodigt uit om te genieten van een uitgebreid à-la-carte ontbijt met verse seizoensingrediënten, op verzoek bereid door de chef-koks.

De kamers zijn niet groot, maar heel sfeervol ingericht met goede bedden.

Mis het niet en boek deze kamer direct!

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.