top of page

7 Brothers Hotel

Een kleinschalig schattig roze hotel midden in Poros-stad. Dit leuk ingerichte hotel wordt gerund door een familie en verwelkomt elke gast met een glimlach.

Je komt meteen in de vakantiesferen zonder dat je de kamer hebt gezien! In de kamer kom je in een instagramwaardige ruimte terecht. Daarnaast hebben de kamers een balkon met een fantastisch uitzicht op de stad.

Elke dag kan je genieten van een ontbijt, waarna je de stad op eigenhoutje ontdekt. Op loopafstand ligt het Archeologische Musem, de klokkentoren, de haven en de markt.

De 18 studio's en appartementen zijn gebouwd op de begane grond en 1 verdieping. Ze zijn mooi ingericht, ruim en gezellig, allemaal met directe toegang tot de tuin en balkons met een prachtig uitzicht op de zee en de stad.

De studio's (35 m²) bestaan uit een enkele ruimte voor zowel rust als zithoek, plus een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele badkamer met douche.

De tweekamersappartementen (55 m²) hebben een slaapkamer en een apparte zitkamer met bank en tafel, een ruime keuken en een comfortabele badkamer. De driekamersappartementen (75 m²) hebben twee slaapkamers, een woonkamer met bank en een tafel, een ruime keuken en een comfortabele badkamer.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page