top of page

Amphitryon Hotel

Het Amphitryon Hotel is gevestigd aan het water in de plaats Nafplion. Het hotel ligt dichtbij het kasteel Akronafplio. Een wandeling naar dit kasteel is zeker de moeite waard!

Het hotel heeft stijlvolle kamers die allemaal uitzicht hebben op de zee en de Bourtzi. Daarnaast hebben alle kamers een tv, minibar, gratis wifi en een kluisje voor waardevolle spullen. In de privébadkamers liggen badjassen, slippers en toiletartikelen.

Het naastgelegen hotel Nafplia Palace heeft een zwembad. Tijdens je verblijf mag je daar gebruik van maken.

Elke ochtend staat er een luxe ontbijt klaar in de eetkamer. Deze eetkamer heeft een prachtig uitzicht op de zee! Naast het ontbijt heeft het hotel een à-la-carterestaurant. Op het restaurant menu staan verschillende mediterrane gerechten. In de avond geniet je van een lekker drankje in de Onyx Bar.

Het personeel van Amphitryon staat 24/7 voor u klaar! Hier kunt u terecht voor alle vragen.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page