top of page

Amymone & Adiandi

Midden in het hart van Nafplion ligt dit prachtige boutique hotel.

Het centrale Syntagmaplein ligt op 200 meter van het hotel en het strand slechts op 40 meter afstand. Een ideale locatie om alle bezienswaardigheden van Nafplion te ontdekken.

Het hotel bestaat uit zeven luxe kamers en junior suites. In alle kamers is gebruik gemaakt van
natuurlijke materialen gecombineerd met prachtig authentiek houtwerk. Ook zijn alle kamers gedecoreerd met een kunstwerk van de Italiaanse kunstenaar Francesco Moretti. Drie van de suites zijn geschikt voor drie personen, de overige vier voor twee personen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over gratis wifi.

Wat mij persoonlijk het meest is bijgebleven van mijn verblijf in dit hotel is het heerlijke, uitgebreide ontbijtbuffet. Van heerlijke huisgemaakte pita’s en marmelade tot cake en pannenkoekjes met fruit.

Heb je interesse in dit hotel als uitvalsbasis voor Nafplion? Informeer bij ons naar de
beschikbaarheid en prijzen.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page