top of page

Ardamis Guesthouse

Wanneer je ervoor kiest om een of meerdere nachten in Monemvasia te verblijven is het natuurlijk het leukst om dit in de vestingstad te doen, of in het kasteel, zoals de Grieken het noemen.

Ardamis is een guesthouse midden in dit kasteel. Het guesthouse bevat 9 verschillende suites en kamers. De meeste kamers zijn geschikt voor twee personen maar er zijn ook twee grotere kamers.

Een appartement met twee tweepersoonsbedden en een appartement waar vijf personen in kunnen met twee aparte slaapkamers.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en hebben gratis wifi. Alle appartementen zijn traditioneel ingericht. Er is veel gewerkt met hout en steen, in de stijl van alle huizen en hotels die zich in het kasteel bevinden.

Het guesthouse bevindt zich midden in het kasteel, op 40 meter afstand van alle cafeetjes en restaurantjes.

Het heeft iets magisch om te mogen overnachten op deze bijzondere plek, voor mij een van de meest romantische bestemmingen van de Peloponnesos.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page