top of page

Brazzo di Maina

Het Brazzo di Maina ligt tegen een heuvel gebouwd in het westen van Mani, in het dorpje Oitilo. Op slechts 500 meter liggen twee prachtige stranden. Nabij Oitilo liggen de dorpen Limeni en Areopoli.

Het Brazzo di Maina heeft verschillende luxe suites. Alles suites zijn stijlvol ingericht, geheel in de traditionele stijl van de Manistreek. Qua inrichting kun je kiezen voor een traditionele, bohemian of minimal suite.

De suites zijn van alle gemakken voorzien en zijn uitgerust zowel met airconditioning als centrale verwarming, waardoor deze bestemming het hele jaar door te boeken is. Bij het complex zit een zwembad, tuin, gemeenschappelijke lounge en bar-restaurant In Pietra. Hier wordt ook elke ochtend een heerlijk ontbijt geserveerd.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page