top of page

Eleonas Villas

Eleonas is een unieke plaats voor je vakantie. Het is een accommodatie die verschillende opties aanbiedt: Villa's, huisjes, appartementen en studio's. Deze staan allemaal op een heuvel met uitzicht op het strand van Gialova. De eigenaren van deze accommodatie zijn de Griekse Giannis en zijn Nederlandse vrouw Inge, samen met hun zoons runnen zij deze unieke plek.

De accommodatie ligt vlakbij (15 minuten rijden) een van de mooiste stranden van Griekenland; Voidokilia. Je kunt dit strand zelfs op de fiets bereiken.

 Alle accommodaties zijn voorzien van een slaapkamer, keuken en woonkamer met sofabedden.  Ze beschikken over airconditioning, wifi, een privé of gedeeld zwembad. Ook zit er een balkon bij met schitterend uitzicht op zee of de bergen.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page