top of page

Enastron Guesthouse

Het Enastron Guesthouse ligt midden in het bergdorp Dimitsana. Het is sfeervol en traditioneel guesthouse met uitzicht op de bergen.

De accommodatie ligt in het centrum van de stad, naast de rivier Loussios en vlakbij beroemde kloosters. In de buurt zijn er verschillende gezellige dorpjes, zoals Vitina, Stemnitsa, Lagadia, die zeker een bezoekje waard zijn. De ligging maakt het ideaal voor excursies, rondleidingen en sporten zoals: raften, wandelen en kanoën. In Dimitsana vind je het waterkracht museum, een bibliotheek en kun je bovendien heerlijk eten in de traditionele tavernes. Vanuit hier zijn er prachtige wandelpaden uitgezet langs de kloosters en nabijgelegen dorpjes.

Enastron serveert een ontbijtbuffet van warme en koude gerechten en lokale specialiteiten. Gratis openbare parkeergelegenheid vind je op 30 meter afstand. De kamers en suites zijn voorzien van gratis Wifi, houten vloeren en Cocomat-matrassen. Ze zijn uitgerust met een lcd-tv met satellietzenders, een dvd-/cd-speler en een minibar. Badjassen, slippers en toiletartikelen voor in de badkamer zijn ook aanwezig.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page