top of page

Gialova Gardens

Gialova Gardens heeft alle aspecten voor een perfecte accommodatie. De accommodatie heeft een fantastische tuin en er heerst een rustige sfeer. Daarnaast ligt er op steenworp afstand diverse zandstranden en twee golfbanen. Wil je meer van de omgeving ontdekken? Bij Gialova Gardens kan je ook fietsen huren om alle leuke plekjes te ontdekken!

In totaal heeft deze accommodatie 4 appartementen: Josefine’s House, Suze’s House, Villa Hetty en Villa Andrea.

Josefine’s House heeft een oppervlakte van 80 m2 en is geschikt voor 4 tot 5 personen. De accommodatie beschikt over een woonkamer en een beschutte tuin met privacy.

Suze’s House heeft ook een oppervlakte van 80 m2 en is geschikt voor 4 personen. De woning is helemaal opgeknapt en beschikt over een compleet nieuwe badkamer.

Villa Hetty heeft een oppervlakte van 120 m2, heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen. De veranda is bedekt met tegels en je hebt een mooi uitzicht op de stad Pylos en de baai van Navarino.

Villa Andrea beschikt over een privézwembad, buitenkeuken en een groot terras. Deze villa heeft een oppervlakte van 94 m2, heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Op de bovenste verdieping van deze villa is ook een dakterras met uitzicht over de Navarino-baai!

Het bijzondere aan deze accommodatie is dat zij hun eigen olijfolie produceren met olijven uit eigen tuin. In de Gialova Garden groeit de Koroneiki-olijf, oftewel de koningin onder alle olijfrassen. Naast dat de olijfolie erg gezond is, is deze 100% biologisch geproduceerd zonder anti-insecticiden. In november worden de olijven handmatig geplukt. Wil je het proces van het oogsten meemaken? Neem dan contact op met de accommodatie!

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page