Hakuna Matata woonwagens

Net buiten Methoni ligt de olijfgaard van Jan en Will van den Heuvel. In februari 2017 zijn zij vanuit Nederland verhuisd naar deze mooie stek omsloten door bossen, olijfgaarden en het beschermde natuurgebied 'Natura 2000'.

De accommodaties zijn door Jan en Will zelf gebouwd in de vorm van woonwagens, ieder uitgerust voor een verblijf van 6 personen. Ze zijn voorzien van full-airconditioning, comfortabele bedden, een badkamer en zithoek. Op de ruime veranda zijn de volledige buitenkeuken, een eethoek en de zithoek gesitueerd.

Tussen beide woonwagens in ligt het zwembad of eigenlijk de zwembaden. 1 bad met jetstream van 8 x 4 x 1,5m en 1 kinderbad van 2,5 x 2,5 x 0,50m met jacuzzi. Eén van de woonwagens kijkt uit over het zwembad, de andere kijkt uit over de vallei met de bergen in de verte.

1/1
1/1

Als extra service bieden Jan en Will hun gasten een nanny-service. Als ouders eens een avondje samen uit eten willen of een deel van het gezin een activiteit wil doen die niet iedereen leuk vindt.

In dagdelen van ongeveer 4 uur zorgen Jan en Will voor een passend programma voor de kinderen. Dat kan variëren van lekker lui in de hangmat hangen tot het bakken van pizza of het bouwen van een hut.

Ook kinderen met bijvoorbeeld een vorm van autisme, ADHD, HSP of hoogbegaafdheid zijn welkom zodat ouders ook echt tot rust kunnen komen of eens meer aandacht aan de andere kinderen kunnen geven. Vanuit haar professionele achtergrond in het speciaal onderwijs in Nederland heeft Will veel affiniteit met deze kinderen.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.