top of page

Hotel Amalia

Het Amalia hotel in Olympia is een prachtige uitvalsbasis voor een bezoek aan de archeologische site. Het hotel ligt op slechts 500 meter van de site en het centrum van oud Olympia ligt op 1,5 kilometer.

Amalia Olympia is een groot complex, de 146 hotelkamers zijn verdeeld over drie vleugels en drie niveaus. Alle kamers hebben uitzicht op de groene uitgestrekte tuinen rondom het hotel. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een restaurant, grote lounges en bar met open haard. Er is gratis wifi in alle ruimtes.

Alle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en mooi licht ingericht. Alle kamers beschikken over een airconditioning, tv, bad en föhn.

Het restaurant serveert een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet, maar ook a la carte lunch en diner. Drankjes en snacks kun je nuttigen in de lounges of buiten op het terras.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page