Huize Amoni

Jo ontmoette ik als collega op het kantoor van Doufexis Travel waar ik in 2007 en 2008 werkte. Zij was als Engelse voor de liefde naar Stoupa verhuisd. In de zomer werkte ze samen met mij en nog een aantal Nederlandse, Engelse en Griekse collega’s op het reisbureau en in de winter als Engelse juf in het basisonderwijs.

Als ik aan haar denk hoor ik weer ‘ hi honey……’, Jo was absoluut een van de warmste personen die ik ontmoet heb.Bij het zoeken naar bijzondere accommodaties voor onze klanten kwam ik toevallig uit bij Amoni. Mooie traditionele huizen midden in Kardamili.

Bij toeval kwam ik erachter dat Jo de eigenaresse is en zo hebben we elkaar na jaren weer gevonden....

1/1
1/1

De Amoni huizen liggen direct boven het pittoreske haventje van Kardamili. Dit is op wandelafstand van de gezellige hoofdstraat met winkels, traditionele tavernas en cafés.


* Alle accommodaties beschikken over een zit- en eethoek.
* Sommige accommodaties hebben een terras en/of balkon met uitzicht op zee.
* Er is ook een kitchenette met een oven en een broodrooster.
* Een koelkast en een koffiezetapparaat zijn ook aanwezig.
* Er is gratis privéparkeergelegenheid.
* Beddengoed wordt verstrekt.
* De accommodatie biedt ook een boodschappenbezorgdienst.
* Minimaal verblijf van 3 nachten.
* Prijs op aanvraag

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.