top of page

Huize Electra

Electra is de gastvrouw bij huize Electra. Een accommodatie die ik nog ken van mijn eerste tijd in Stoupa. Zelf heb ik hier regelmatig gelogeerd als mijn familie overkwam uit Nederland.

Elk huis bestaat uit een studio en een appartement en de accommodatie is gelegen in een prachtige tuin. De huisjes delen het zwembad, de tuin en de barbecue maar hebben ook veel privacy.

Maria en Yannis, ouders van Electra, hebben die huizen in het jaar 2000 gebouwd en hebben ze al die tijd gerund. Electra is opgegroeid in Stoupa en na haar studie en wat tijd in het buitenland te hebben doorgebracht, terug gekomen naar Stoupa. Samen met haar familie heeft ze de huizen gerenoveerd en gemoderniseerd. Electra heet je graag welkom in de accommodatie van haar familie!

Alle kamers hebben een groot balkon met uitzicht op het zwembad of de tuin. Electra Huizen liggen aan de voet van de heuvel waar het kasteel van Beaufort werd gebouwd. De huizen liggen midden in het dorp Stoupa, alles is op loopafstand.

Appartementen Lavendel en tijm:
Een appartement met balkon toegankelijk zowel vanuit woonkamer en slaapkamer. Het balkon is ook ruim en perfect om te genieten van uw ontbijt of een kopje thee in de middag. Het appartement heeft een zeer ruime woonkamer en keuken.

​Studio’s basilicum en munt
De studio’s hebben een tussenruimte waar je kunt ontspannen en comfortabel kunt genieten van je verblijf. Er is een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met een bank en natuurlijk het balkon dat zich uitstrekt aan de achterkant van het huis met uitzicht op de tuin.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page