top of page

Huize Madena

Madena is een onlangs gerenoveerd appartementencomplex midden in Stoupa, op een paar minuutjes lopen van alle restaurantjes en het Stoupa strand.

Het hotel wordt gerund door Dionysis, de zoon van de eigenaar waar ik in mijn tijd als hostess altijd heel prettig mee samenwerkte. Dionysis heeft het hele complex onder handen genomen en een moderne inrichting gegeven. Hij legt je graag alles uit bij aankomst en is altijd bereikbaar als je iets nodig hebt of wilt vragen.

Er zijn vier verschillende soorten accommodaties. Het familie appartement is geschikt voor families van vijf en beschikt over twee slaapkamers en een woonkamer met open haard. Dit appartement heeft naast de badkamer nog een extra wc en zelfs een wasmachine. Deze kamer heeft uitzicht op het zwembad.

Het twee-kamer-appartement biedt ruimte aan een familie van vier en heeft twee gescheiden slaapruimtes. Het appartement heeft uitzicht op het zwembad.

Daarnaast zijn er nog twee type studio’s. Het ene type studio heeft uitzicht op het zwembad, het andere op de tuin. De studio’s zijn geschikt voor stellen of families met 1 kind. In de kamer staat een tweepersoonsbed en een bedbank.

Alle accommodaties zijn voorzien van een kleine keuken en een heerlijke grote douche. Er komt dagelijks iemand langs voor de schoonmaak. Aangrenzend aan het complex zit een zwembad. Het bijbehorende barretje gaat naar alle waarschijnlijkheid volgend voorjaar open.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page