top of page

Huize Vardia

Vardia is gebouwd direct boven de oude binnenstad van Kardamili en direct naast de Viros-kloof. Het hotel is gelegen op een van de mooiste locaties van Kardamili.

Er zijn drie verschillende stenen gebouwen met in totaal 18 volledig uitgeruste studio's en appartementen, met individuele veranda's en balkons met uitzicht op de zee en het mooie dorp.Rondom de appartementen en studio’s is er een prachtige tuin met bloemen, stenen paden, bomen en schaduwrijke hoeken met tafels waar bezoekers de hele dag kunnen zitten en ontspannen.

Een klein café is te vinden bij de receptie van het hotel, waar een smakelijk en zelfgemaakt ontbijt wordt geserveerd. Het uitzicht vanaf daar is zo uitgestrekt dat het de zee van Mani helemaal naar Kreta omarmt.

Je kunt de stranden, de bezienswaardigheden en de historische plaatsen van de omgeving in een mum van tijd bezoeken. Aan het einde van de dag verandert het hotel in een warm toevluchtsoord dat rust en ontspanning biedt.

De 18 studio's en appartementen zijn gebouwd op de begane grond en 1e verdieping. Ze zijn mooi ingericht, ruim en gezellig, allemaal met directe toegang tot de tuin en balkons met een prachtig uitzicht op de zee en de stad.

De studio's (35 m²) bestaan ​​uit een enkele ruimte voor zowel rust als zithoek, plus een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele badkamer met douche.

De tweekamerappartementen (55 m²) hebben een slaapkamer en een aparte zitkamer met bank en een tafel, een ruime keuken en een comfortabele badkamer. De driekamerappartementen (75 m²) hebben twee slaapkamers, een woonkamer met bank en een tafel, een ruime keuken en een comfortabele badkamer.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page