top of page

Limeni Village

Limeni village is een complex dat bestaat uit zestien torens die dienen als kamers en suites. De accommodatie ligt aan de rand van het kustplaatsje Limeni. Vanaf de torens heb je een prachtig uitzicht op de zee.

Rondom het nabijgelegen traditionele Maniotische bergdorp Oitylo zijn er verschillende wandelpaden uitgezet. Het is zeker de moeite waard om goede wandelschoenen mee te nemen en op pad te gaan!

Het plaatsje Limeni zelf is nog geen 5 minuten rijden of een kwartiertje lopen vanaf het complex. Dit dorpje staat bekend om de heldere zee en er worden hier regelmatig schildpadden gespot. Het sfeervolle stadje Areopoli en de druipsteengrotten van Diros liggen vrijwel om de hoek. In nog geen kwartiertje rijden ben je er.

Limeni village bestaat uit zeven verschillende huisjes die ruimte bieden aan twee tot vier personen. Alle huisjes hebben een balkon met uitzicht op zee.

Bij het complex zit een restaurant en hier kan je genieten van huisgemaakte gerechten bereid met verse en lokale ingrediënten. Ook is er een gedeeld zwembad.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page