top of page

Melitsina Village Hotel

Melitsina Village Hotel wordt omgeven door kronkelende hellingen bedekt met olijfgaarden en wilde bloemen. De kenmerken van deze accommodatie in zijn de prachtige zelfstandige appartementen met een betoverend uitzicht op zee of de tuin. Het hotel wordt door een familie gerund en biedt zijn gasten een uitstekende service met de nadruk op echte Griekse gastvrijheid en zorg voor het milieu.

De accommodatie is in het bezit van een van de mooiste cafe’s in Kardamili. Het café Hai Hou staat bekend om zijn unieke karakter en prachtige panoramische uitzichten over de kristalheldere zee van de Golf van Messinia. Hai Hou café biedt de hele dag heerlijke lichte maaltijden en snacks, traditionele delicatessen, zelfgemaakte desserts en verfrissende cocktails en aperitieven aan.

Bij deze accommodatie kan je ook verschillende activiteiten boeken. Denk aan crossfit, hiken, fietsen, kajakken en duiken!

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page