top of page

Perivoli Country Hotel & Retreat

Perivoli country hotel & retreat ligt in het dorp Pyrgiotika op slechts 10 minuten rijden van de havenstad Nafplio. 

Wil je dichtbij Nafplio verblijven maar liever niet in de stad zelf? Dan is Perivoli de perfecte oplossing. De voormalige hoofdstad van Griekenland doet heel Italiaans aan door de Venetiaanse gevels van de huizen en de kleurrijke smalle straatjes vol met terrassen en winkeltjes.

Leuk voor een dagtrip zijn de indrukwekkende resten van Mycene en het eeuwenoude theater van Epidavros. Heerlijk om te combineren met een winetasting op een landgoed, want ook daar staat dit gebied om bekend.

Perivoli heeft 5 verschillende type kamers, geschikt voor een reisgezelschap tot 5 personen. Elke kamer heeft een privé balkon of terras en ze zijn ook voorzien met een openhaard. De kamers worden dagelijks schoongemaakt.  Extra fijn is het zwembad bij de accommodatie.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page