Sonnenlink Resort

Op 4 km van Stoupa tussen de bergdorpjes Neochori en Pirgos ligt dit unieke complex. Mani Sonnenlink is een multifunctioneel Resort met appartementen, bungalows, seminar-en meditatieruimtes, een Grieks openluchttheater en uitstekende biologische gerechten.

Een breed scala aan seminars en workshops vinden het hele jaar door plaats en in juli en augustus vindt het internationale muziekfestival plaats in het openluchttheater.

Ingebed in een prachtige, natuurlijke tuin, gelegen op een heuvel en met uitzicht op de Middellandse Zee, is Mani Sonnenlink een plek van ontspanning en regeneratie. Vanaf 2012 is het het eerste gecertificeerde biologische hotel in Griekenland en daarmee het meest zuidelijke van Europa.

1/1
1/1

Het zonnehuis vormt het hart van het resort met 3 appartementen, de meditatieruimte en het zonnehuis Café. Hier heeft een traditionele Mani-steenhouwer liefdevol een openluchttheater gecreëerd. Boeiend door uitstekende akoestiek is het de thuisbasis van het jaarlijkse Summer Music Festival, maar ook geschikt voor seminars en workshops.

Gelegen in het Zonnehuis, biedt elk appartement een unieke schoonheid. Alle appartementen en bungalows hebben een moderne inrichting, goed uitgeruste keukens, luxe badkamers, airconditioning, idyllische veranda's met uitzicht in verschillende richtingen, uitzicht op zee en de bergen.

Natuurlijke geoliede houten vloeren, Italiaanse tegels, terracotta, stralend marmer, zorgvuldig ontworpen verlichting.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.