top of page

Stephanou Inn

Mooi gelegen in het pittoreske vissersdorpje Agios Nikolaos, biedt Stephanou Inn sfeervolle accommodaties met traditionele inrichting.
Het ligt op een steenworp van het strand en heeft een prachtig uitzicht op de bergen en de tuin.

Begin je dag met een uitgebreid ontbijt, samengesteld uit verse lokale ingrediënten. Geniet van heerlijke koffie en geperst sinaasappelsap, samen met traditionele recepten voor taarten en gebak.  

1/3
1/3

Je bent in een mum van tijd bij de zee, met een strand op iets minder dan één kilometer. Vanuit Stephanou Inn kan je gemakkelijk de stranden van Stoupa en Kalogria bereiken of het populaire dorp Kardamili bezoeken.

Stephanou Inn heeft zes appartementen & vier maisonnettes. Alle huisjes zijn voorzien van een keuken, gratis wifi en airconditioning. Verder zijn er BBQ-faciliteiten en een gedeeld zwembad.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page