Studio Olivia's

Kamaria is een klein plaatsje op de meest linker vinger van de Peloponnesos. In de buurt vind je de iets grotere plaatsen Finikounda, Pilos, Methoni en Koroni.

In 2008 kochten de Nederlandse Arjan en Christel een olijfboomgaard in het zuiden van de Peloponnesos met als droom hier ooit hun gasten te kunnen ontvangen.

Even helemaal weg van het dagelijkse leven, even helemaal op jezelf op dit unieke plekje omgeven door olijfbomen en zee maar wel met alle comfort.

Inmiddels is deze droom werkelijkheid geworden met Olivia’s Kamaria. De naam Olivia verwijst naar de vele olijfbomen in het gebied en is toevallig ook de naam van de dochter van de architect die het unieke pand ontwierp.

1/1
1/1

MODERNE STUDIO’S MET VEEL PRIVACY
In de woon/slaapkamer is een goed uitgeruste kitchenette met inductiekookplaat en Dolce Gusto koffiemachine. Ook servies, bestek en pannenset zijn aanwezig. Een groot tweepersoonsbed maakt de studio compleet.

Door een grote schuifpui kom je op de privé patio met zitje en privé mini pool. Voor de studio en patio is een grote zonneweide op het zuiden, ook weer privé, met ligbedden en lounge set met parasol om heerlijk van de zon en het uitzicht te genieten. Dat allemaal ook nog eens op een schitterende locatie, vlakbij heerlijke zandstranden met ligbedden en restaurantjes

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.