top of page

Sweet Home Boutique Hotel

In het hart van Athene, tussen de Acropolis en Monastiraki, vlakbij het Syntagmaplein en Plaka, in een rustig steegje, vind je een klein hotel, dat niets anders is dan een lieflijk huis.

Het Sweet home boutique hotel is een oud gebouw met veel neoklassieke elementen, dat liefdevol werd gerenoveerd door de huidige eigenaars.

Alle kamers met airconditioning combineren een klassieke inrichting met moderne elementen, een 32-inch interactieve flat screen-tv en een minibar.

Elke kamer is geluiddicht en voorzien van een bureau. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een haardroger en gratis toiletartikelen van Apivita. Sommige kamers hebben een balkon met uitzicht op de Acropolis.

Op een paar meter afstand van het hotel vind je de Ermou winkelstraat, het parlementsgebouwen veel goede restaurants.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page