top of page

Thanos Village

Thanos village is gebouwd op een heuvel met een prachtig uitzicht over de zandstranden van Messinia. Het ligt op zes kilometer van het gezellige kuststadje Pylos.

De accommodatie is goed verspreid over een privégebied in het hart van een citroen- en olijfboomgaard. Het ligt ongeveer 500 meter van het strand van Gialova en slechts 2 kilometer van één van de mooiste stranden in Griekenland, "Voidokilia". Je kan gerust te voet naar de gezellige tavernes, restaurants, cafés en bars aangezien deze ook maar 500 meter verderop liggen. 

Geen vakantie zou compleet zijn zonder een duik of een bezoek aan Voidokilia. Het mooie landschap met kristalhelder water zullen je verblijf onvergetelijk maken. Als je de drukte wilt vermijden en een unieke ervaring wilt beleven, dan is Thanos Village de ideale plek om te bezoeken. 

De verschillende huisjes zijn allemaal voorzien van airconditioning, wifi en een kleine keuken. Op het complex is er een ontbijtruimte en er zijn twee zwembaden. Elke accommodatie heeft een prachtig uitzicht op de zee vanaf het balkon

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page