Villa Finiki

Villa FINIKI ligt in de provincie Messinie, op loopafstand van het dorpje Finiki. Dit dorp ligt op een heuvel tussen Methoni en Finikounda.

Ook de wat grotere plaatsen Pylos en Koroni liggen in de nabije omgeving. Er valt in de omgeving van de villa veel te ontdekken, van mooie stranden en watervallen tot archeologische sites.

​Villa FINIKI ligt op een terrein met zeven dezelfde woningen. Het uitzicht rondom is geweldig; aan de achterkant heb je uitzicht op de olijfbomen, aan de zijkant op een groene vallei en voor heb je uitzicht op zee. Bij helder weer zie je in het oosten de (besneeuwde) toppen van het Taygetos gebergte.

1/1
1/1

Villa FINIKI heeft 2 volledig ingerichte verdiepingen met aparte entree, beide voor 4 personen, volledig of apart te huur. In de achtertuin is een loungehoek met jacuzzi, solar douche en open haard. Deze loungehoek is te gebruiken bij het huren van de volledige villa of alleen de benedenverdieping.

Vooral in het voor- en het najaar is de jacuzzi heerlijk; na een wandeling of romantisch ’s avonds onder een prachtige sterrenhemel.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.