top of page

Villa Zizani

Aan de rand van het bergdorpje Zizanio ligt het prachtige stenen vakantiecomplex Villa Zizani. Zizanio ligt in het zuiden van de Peloponnesos in de provincie Messinie, vlakbij de levendige steden Finikounda en Koroni.

Het complex is volledig gerenoveerd maar heeft wel zijn eigen authentieke stijl behouden. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en er is voornamelijk gewerkt met natuurlijke materialen.

Het dorp ligt op ongeveer 12 minuten rijden van het strand.

Het complex bestaat uit twee studio’s en een appartement. De studio’s zijn geschikt voor 2-3 personen en beschikken over een keuken en prachtige eetruimte.

Het appartement is geschikt voor families t/m vier personen. Het appartement heeft een prachtig terras met loungebed met uitzicht op het zwembad en de olijfboomgaard.

Alle verblijven hebben toegang tot het zwembad en zijn voorzien van airco en wifi.

Het ontbijt wordt persoonlijk bij u geserveerd, het aanbod verschilt per dag. Alleen op zaterdag en zondag wordt er geen ontbijt geserveerd.

Optioneel kun je kiezen voor extra services, waaronder een was service, massage of een drie gangen verrassingsmenu.

Wil je jouw reis op maat laten maken? Ik denk graag met je mee. Wanneer je je reis door mij laat organiseren gaan we eerst samen in gesprek over jouw favoriete vakantie. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij vrijblijvend een voorstel op maat. Vul alvast het volgende formulier in! Dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page