top of page

Acropolis Tour

(met Nederlandse gids)

Ontdek de meest bezochte bezienswaardigheid van Griekenland samen met een Nederlandstalige gids met onze Akropolistour. Je beklimt samen met onze officiële gids de Akropolis en krijgt van haar alles te horen over de tempels die op deze berg staan.

 

Geen opsomming van jaartallen en feiten maar een levendig verhaal in je eigen taal, waarbij je meegenomen wordt terug in de tijd. Ook zeker een aanrader als activiteit met kinderen, door de verhalen van de gids komt de geschiedenis veel meer tot leven.

 

De tour duurt ongeveer anderhalf uur en in die tijd krijg je een goed beeld van de geschiedenis van deze bijzondere highlight. Uiteraard is er ook tijd om mooie foto’s te maken en te genieten van het uitzicht. Kortom, een unieke belevenis die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Athene!

Minimaal aantal deelnemers: 4 personen.

  • Bij deelname van 4 personen is de prijs €40 p.p

  • Bij deelname van 5 personen is de prijs €35 p.p.

  • Bij deelname van 6 personen is de prijs €30 p.p.

  • Bij deelname van 7 personen is de prijs €25 p.p.

  • Bij deelname van 8 personen of meer is de prijs €20 p.p.

Entreetickets zijn niet inbegrepen in de prijs en kosten in de zomer €20 p.p., in de winter €10 p.p. Kinderen onder de 18 jaar en studenten met een Europese studentenkaart hoeven geen entree te betalen. Personen boven de 65 betalen een gereduceerd tarief van €10 p.p. 

 

De groep bestaat uit maximaal 15 personen. Je kunt ter plaatse alleen met cash betalen. Bij Let’s meet in Athens kun je altijd kosteloos annuleren.
 

IMG-20190614-WA0019.jpg

ONTMOETINGSPUNT

We ontmoeten je bij de hoofdingang van de Akropolis bij het gidsenkantoor. We vragen deelnemers tien minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

 

WANNEER

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag (minimale deelname 4 pers). April t/m half oktober van 17:00 – 18:30 uur. Half oktober t/m maart van 15:00 – 16:30 uur.

 

INBEGREPEN

Officiële Nederlandstalige gids. 

NIET INBEGREPEN
De entreebewijzen van de Akropolis zijn niet inbegrepen bij deze tour.

Boek deze tour nu op onze site via deze link 

bottom of page