top of page

Fietsen in Nafplion

msb-qszw.jpeg

Nafplion is een ideale stad om per fiets te ontdekken. Zo kun je door de gezellige smalle straatjes van Nafplion fietsen maar ook langs het pad bij Acronafplia, langs de kust. 


Tijdens de tour fiets je langs alle highlights van de stad en geniet je van prachtige vergezichten. Onderweg kan de tourleider je alles vertellen over de geschiedenis en het leven in Nafplion.

 

Wil je wat meer kilometers maken en Nafplion combineren met omliggende dorpjes? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, voor iedereen is er een geschikte tour.

 

Zo zijn er een aantal tours die ideaal zijn voor families met kinderen maar er zijn ook tours voor de meer ervaren fietser. 

Idea

Er is een prachtig wandel en fietspad vanuit Nafplion naar het strand van Arvanitia (gelijknamige pad)

De tours worden georganiseerd door Stavroula en haar team. Haar team bestaat uit locals die de omgeving allemaal heel goed kennen. Zij heeft ook een Nederlandse in haar team, dus de fietstour is ook te boeken in het Nederlands. 

Wil je graag meer informatie of ben je benieuwd naar prijzen en beschikbaarheid? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

bottom of page