top of page

Fietsen rondom Kardamili

(keuze uit verschillende  tours)

Bike 2.JPG
Idea

Notitie:  Sommige tours zijn geschikt voor het hele gezin, anderen vragen wat meer fietservaring.

 

De tours vinden plaats in kleine groepjes of zijn privé. Bij de tours kunnen je kiezen uit sportieve fietsen of mountain e-bikes. 

Yannis Avramidis heb ik leren kennen toen ik op het kantoor van Doufexis travel in Stoupa werkte. Hij is de broer van mijn zeer geliefde ex-collega Vasso. In de periode dat ik in Stoupa was, waren mijn collega’s als familie. We werkten lange dagen en 
brachten de meeste tijd met elkaar door, ook buiten kantoor.


Yannis is fotograaf, wandelaar en fietser met een enorme passie voor het gebied waar hij woont. Met zijn team heeft Yannis verschillende fietstochten uitgezet door het gebied. Tijdens de tour fiets je door traditionele bergdorpjes, olijfgaarden en langs de kust. Je komt op plaatsen waar de meeste toeristen niet zullen komen en leert de lokale bevolking van de Mani kennen.

De begeleiding van deze fietstours is in het Engels (of Grieks) en ik raad je aan tijdig te reserveren zodat je verzekerd bent van beschikbaarheid van de gewenste tour.

 

Ik adviseer je graag over welke tour het beste bij je reisgezelschap past. Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page