Aan de rand van het bergdorpje Zizanio ligt het prachtige stenen vakantiecomplex Villa Zizani. Zizanio ligt in het zuiden van de Peloponnesos in de provincie Messinie, vlakbij de levendige steden Finikounda en Koroni.

 

Het complex is volledig gerenoveerd maar heeft wel zijn eigen authentieke stijl behouden. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en er is voornamelijk gewerkt met natuurlijke materialen.

Het dorp ligt op ongeveer 12 minuten rijden van het strand. 

Het appartement is geschikt voor families t/m vier personen. Het appartement heeft een prachtig terras met loungebed met uitzicht op het zwembad en de olijfboomgaard.

 

Alle verblijven hebben toegang tot het zwembad en zijn voorzien van airco en wifi. 


Het ontbijt wordt persoonlijk bij u geserveerd, het aanbod verschilt per dag. Alleen op zaterdag en zondag wordt er geen ontbijt geserveerd.

Notitie: "Zelf ben ik gevallen voor het kleinschalige karakter van villa Zizani en de rust en prachtige natuur in de omgeving".

Optioneel kun je kiezen voor extra services, waaronder een was service, massage of een drie gangen verrassingsmenu. 

 

Ben je geïnteresseerd in een verblijf in dit prachtige complex? Neem dan gerust contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid. 

Villa Zizani 

Het complex bestaat uit twee studio’s en een appartement. De studio’s zijn geschikt voor 2-3 personen en beschikken over een keuken en prachtige eetruimte.

INSTAGRAM LIVE

Social Media

Contact

Meer Let's meet....

  • Facebook
  • Instagram

Tel: +30 6987049732


Email: info@meetinathens.eu

logo.jpg
Lets meet thess.png

©2019 created by PeruzeV