top of page

GRATIS E-MAGAZINE

3 mooie voorbeeldreizen die wij naar jouw wensen aanpassen.

Meet Peloponnesos is de #1 website over de Peloponnesos​​

siIQni6A.png

Over de rondreizen op de Peloponnesos

 

Het plannen van een rondreis is helemaal niet makkelijk. Door het gigantische aanbod zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

 

Peloponnesos is een geweldig schiereiland, maar je moet wel weten waar je moet zijn. Zelf ben ik opgegroeid op de Peloponnesos en heb ik veel leuke dingen ontdekt. Deze leuke plekjes deel ik super graag met je!  

In ons gratis e-magazine zijn er 3 rondreizen samengesteld. Elk voor een andere groep en voor ieder wat wils. Zo is er een actieve rondreis, een familierondreis en een historische rondreis. Elke reis kunnen wij aanpassen naar jou persoonlijke wensen!

Let’s meet Peloponnesos SOON! 

Peloponese_map_Final.png
hihi.jpg
6696b48d-e954-4eaf-9a9f-7a2c8a1a9298.jpg

"3 voorbeeldreizen die mij één voor één aanspreken. De reizen zijn samengesteld met veel kennis, waardoor je de onontdekte parels gaat ontdekken.

 

Ik ga zeker mijn rondreis laten samenstellen bij MeetPeloponnesos!"

"Ik ken Griekenland nog niet goed, dus deze voorbeeldreizen zijn voor mij super handig! Ze zijn uitgebreid omschreven waardoor ik een goed beeld heb hoe een reis eruit ziet.

 

Een rondreis zelf samenstellen kan, maar is veel werk en, na eigen ervaring, mis je toch leuke dingen die alleen een insider weet. Daarom zal ik zeker deze rondreis laten samenstellen door MeetPeloponnesos."

E-MAGAZINE MET 3 RONDREIZEN DOOR DE PELOPONNESOS 
 
KAJAKKEN RONDOM POROS
 
SUPPEN IN GALATAS  
MOZAIEK WORKSHOP  
FIETSEN IN MANI  
BEZOEK AAN OLYMPIA  
cMVxQtuA.png
bottom of page