top of page

Kajakken op Poros

Kayaking-5.jpg

Geniet van deze relatief nieuwe sport dicht bij de natuur en in de kristalheldere blauwe zee; kajakken op zee. Het is een van die activiteiten die je het gevoel van ultieme vrijheid en tegelijkertijd een gevoel van avontuur en veiligheid geven.

 

Dicht bij het water beweeg je bijna geluidloos wanneer je je kajak vakkundig langs kust en inhammen manoeuvreert. Er is geen andere activiteit die je de flexibiliteit geeft om zo dicht bij de natuur te zijn.

De wateren rond het strand van Askeli en de Golf van Egina rond Poros bieden de ideale locatie om te leren kajakken op zee. Deze plek is ook geschikt als startpunt voor ervaren kajakkers. Hier begint je ontdekkingstocht langs de prachtige kustlijn van Poros met haar prachtige stranden en heldere, turkooisblauwe zee.

Belangrijk: veiligheid staat bij ons voorop! - Al onze zeekajakactiviteiten zullen te allen tijde onder toezicht staan ​​van een British Canoe Union Level 3 Sea Coach! 
 

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page