top of page

Kookworkshop op Poros

Poros Odyssey koken

Op het eiland Poros wonen Nederlander Rik met zijn Griekse vrouw Katerina, die geboren en getogen is op Poros. Samen runnen zij een hotel en bistro (en een glamping in Galatas) en daarnaast organiseren ze allerlei activiteiten op het eiland. 


Een van die activiteiten is een kookworkshop, een perfecte activiteit voor iedereen die altijd al heeft willen leren hoe je die heerlijke Griekse recepten bereidt. De workshop begint uiteraard bij het doen van de boodschappen! Je wordt door Katerina of haar dochter Dora opgewacht in de haven, waarna zij je de stad in meeneemt voor een wandeling en een bezoek aan de markt, waar jullie de inkopen voor het eten zullen doen. De workshop zelf vindt plaats in de bistrot van Rik en Katerina. Katerina is gespecialiseerd in zowel de traditionele als de moderne Griekse keuken en heeft al tien jaar ervaring in het geven van kooklessen.

 

Haar dochter Dora heeft al die jaren meegeholpen en kent inmiddels ook alle kneepjes van het vak.

 

Tijdens de workshop leer je van alles over de Griekse keuken en de traditionele Griekse gerechten. In een informele setting leer je hoe je deze heerlijke gerechten zelf kunt bereiden. Uiteraard kun je na afloop genieten van je zelfgemaakte gerechten tijdens de lunch in de bistro.

PRIJS

De prijs bedraagt €60,00 per persoon, met een minimale deelname van 2 personen. Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren. De betaling is contant ter plaatse.

ONTMOETINGSPUNT

Het ontmoetingspunt is de haven Poros waar eerst de boodschappen worden gedaan

WANNEER

De kookworkshop is op aanvraag

AANTAL DEELNEMERS

Minimaal: 2 personen

INBEGREPEN

Lunch in de Bistro met je zelfgemaakte gerechten

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page