Let's meet!

Bycicle
Bycicle
Bycicle

Al sinds mijn tienerjaren had ik de droom om in Griekenland te wonen. Toen ik begin 20 was vertrok ik vanuit mijn geboortedorp Oud-Beijerland naar de Peloponnesos om te werken voor een Nederlandse reisorganisatie. 

 

Hier startte voor mij een groot avontuur. Ik werd gestuurd naar een plaats die voor mij totaal onbekend was; Stoupa op de Peloponnesos. Stoupa bleek een heerlijk plaatsje, een klein dorp waar ik al snel helemaal mijn plek had gevonden. Je kunt er eigenlijk niet meer dan genieten van de prachtige natuur, de vriendelijke mensen en heerlijk eten.

 

De Peloponnesos biedt zoveel, variërend van de meest indrukwekkende archeologische bezienswaardigheden tot dagen wandelen door de bergen. Wil je een dagje niets dan kun je heerlijk relaxen op een van de mooiste stranden van heel Griekenland.

Uiteindelijk ben ik twee zomers in Stoupa gebleven. Als het aan mij had gelegen was ik er nooit meer weg gegaan. Aan het eind van de eerste zomer ontmoette ik mijn grote liefde en dat veranderde mijn toekomstplannen.  Omdat mijn Griekse liefde een echte Athener was ben ik hem uiteindelijk naar de hoofdstad gevolgd. In Athene heb ik mijn droom waar kunnen maken met het opzetten van mijn eigen fietstourbedrijf Let’s meet in Athens.

Nu het succes van de fietstours en groepsreizen van Let’s meet in Athens is het nu tijd geworden om onze klanten kennis te laten maken met de Peloponnesos. Let’s meet Peloponnesos laat je kennis maken met mijn favoriete gebieden op het schiereiland. Ik stel je voor aan de locals die ik heb leren kennen en die met heel veel passie en liefde voor hun streek tours geven of een accommodatie verhuren. 

 

Op mijn website kun je heel veel inspiratie op doen voor je reis of vakantie op de Peloponnesos. Je kunt je vlucht, huurauto, accommodatie en tours direct zelf boeken via onze website zonder reserveringskosten. Wil je liever persoonlijk advies of een volledige reis op maat? Dat kan ook. Ik kijk er naar uit je te informeren over de verschillende gebieden, activiteiten en accomodatie die ik persoonlijk ken en heb bezocht.

Bycicle

Monique

van

Hulst