top of page

Mani auto & fietsverhuur

Maria is de eigenaresse van Mani Cars en is geboren in Kalamata. Maria werkt al jaren in de toeristische sector en heeft een grote passie voor de Mani regio. Samen met Julia werkt ze in kantoor en doet de volledige autoverhuur. Maria en Julia spreken beiden goed Engels, zijn enthousiast en geven je graag tips over de omgeving. 


Bij Mani Cars kun je zowel auto’s als fietsen huren. Auto’s kun je al van te voren huren vanaf de luchthaven Kalamata of in Stoupa en de omliggende dorpen. In het hoogseizoen is het aan te raden om al van te voren een reservering te maken. Mani Cars verhuurt nieuwe auto’s met weinig kilometers op de teller, ook de fietsen verkeren in goede staat. 

Idea

Voor meer gevorderde fietsers zijn er ook leuke fietstochten naar de dorpen Proastio, Exochori en Neo Chori.

 

Je fietst dan door de bergen heen en hebt onderweg adembenemende uitzichten. 

Fietsen door de omgeving is één van mijn favoriete activiteiten in Stoupa ben. Stoupa is een prachtig dorp en de omgeving is schitterend.  Je fietst eenvoudig van dorp naar dorp en maakt nog net iets makkelijker een stop onderweg om iets te gaan eten of om te zwemmen in de zee.


Een van mijn favoriete fietstochten is die van Stoupa naar Agios Nikolaos over het prachtige kustpad. Na een koffiestop in de haven van Agios Nikolaos kun je verder fietsen naar Trachila. Vooral in het voorjaar is het leuk om deze tocht te doen omdat er veel bloemen in bloei staan en het vaak al lekker zonnig is. 

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van een auto, fiets of fietstocht tijdens je verblijf 

in Stoupa dan help ik je graag verder. 

bottom of page