top of page

Mozaïek workshop vlakbij Kardamili

artworkshops_6578.jpg

Op 3 km afstand van Kardamili in het dorpje Petrovouni bieden wij een bijzondere mozaïek workshop aan. In de mozaïekstudio en een kunstgalerij kunnen gasten lopende projecten en kunst bekijken.


De workshops kun je het hele jaar door boeken en worden aangeboden door de kunstenaar Robin Jones. Robin maakt, onderwijst en vertoont al 15 jaar mozaïekkunst, zowel in Griekenland als voorheen in het Verenigd Koninkrijk.

 

Hij heeft gewerkt aan school-, ziekenhuis- en gemeenschapsprojecten en aan privécommissies.

IMG_3340.jpg

De buitenstudio ligt tussen de olijfbomen en biedt een koele en inspirerende ruimte om creatief te zijn. 

We bieden workshops aan voor beginners, half gevorderden en gevorderden, variërend van slechts 2,5 uur tot een week lang met kosten vanaf € 35 per persoon. 


Tijdens onze cursussen van een halve of hele dag leren studenten hoe ze mozaïektegels, keramiek en glas kunnen snijden met behulp van specialistische hulpmiddelen en zullen ze een item (meestal een klein paneel) ontwerpen en maken om mee te nemen. De volledige dagcursus behandelt dezelfde vaardigheden, maar stelt studenten in staat om een ​​groter item te maken.

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page