Hotel Amalia - Olympia

Amalia was een koningin uit de 18de eeuw!

Het Amalia hotel in Olympia is een prachtige uitvalsbasis voor een bezoek aan de archeologische site. Het hotel ligt op slechts 500 meter van de site en het centrum van oud Olympia ligt op 1,5 kilometer.


Amalia Olympia is een groot complex, de 146 hotelkamers zijn verdeeld over drie vleugels en drie niveaus. Alle kamers hebben uitzicht op de groene uitgestrekte tuinen rondom het hotel. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een restaurant, grote lounges en bar met open haard. Er is gratis wifi in alle ruimtes.

Notitie:

Er worden in het hotel ook regelmatig events en bruiloften georganiseerd. Vanwege de enorme ruimte en mooie natuur rondom het complex is het ook daarvoor een ideale locatie. 

Alle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en mooi licht ingericht. Alle kamers beschikken over een airconditioning, tv, bad en föhn. 
Het restaurant serveert een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet, maar ook a la carte lunch en diner. Drankjes en snacks kun je nuttigen in de lounges of buiten op het terras. 

INSTAGRAM LIVE

Social Media

Contact

Meer Let's meet....

  • Facebook
  • Instagram

Tel: +30 6987049732


Email: info@meetinathens.eu

logo.jpg
Lets meet thess.png

©2019 created by PeruzeV