top of page

Yoga op het eiland Poros

Suus heb ik leren kennen tijdens een van onze fietstours in Athene. Vol enthousiasme vertelde zij mij over haar yogavakanties op het eiland Poros en op de glamping van Katerina in Galatas. Toeval bestaat volgens mij niet. We hadden het over dezelfde Katerina met wie ik al jaren met veel plezier samen werk. Tijdens ons gesprek vertelde Suus mij over haar yoga vakanties. Op een ontspannen manier en vooral veel aandacht voor het beleven van Griekenland. Geen stricte programma's maar bezig zijn met yoga en vooral heel veel genieten.

Binnenkort start de eerste yogaweek van dit jaar weer op Poros. Niet direct Peloponnesos, maar op slechts 10 min afstand met het veerpontje. i Suus' eerste yogaweek van dit jaar is van 4 tot 11 juli en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Perfect om te combineren met een bezoek aan Athene of een rondreis over de Peloponnesos.

Wil jij je inschrijven voor deze week? neem dan contact met mij op.

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page