top of page

Real Estate

Droomhuis op de Peloponnesos


Ben je verliefd geworden op dit prachtige schiereiland en op zoek naar een (tweede) huis in Griekenland?  De Griekse taal en wetten kunnen voor buitenlanders een probleem zijn.

Het is daarom verstandig om iemand in de arm te nemen die je helpt met je zoektocht, alle benodigde papieren en vergunningen. Ik breng je graag in contact met betrouwbare onroerend goed specialisten die je helpen met de hele procedure. Zij spreken vloeiend Engels zodat de taal geen barrière is. 

peloponnesos-salu-fastighet-hus-utveckli
Elwira-signatur.png

Onze specialiste

Hoe gaat het precies in zijn werk?
De eerste stap is het vinden van je droompand. Dit kan een huis zijn dat te koop staat en je al op het oog hebt. Misschien weet je nog niet precies waar je wilt kopen of hoe het huis eruit moet zien. Onze specialisten adviseren je graag!

Je laat de specialist weten wat je wensen zijn (en wat je niet wilt, ook niet onbelangrijk!) en hij gaat voor je op zoek. De kosten voor een specifieke zoekwens bedragen 125, - (incl. BTW). 


Zodra je iets gevonden hebt, gaat de specialist je helpen met de gehele afwikkeling van de koop en alles wat daarbij komt kijken. 
 

DSC_0081_webb.jpg
DSC_0042-Redigera_webb.jpg

Kosten voor een tweede huis in Griekenland
Sinds de crisis in 2008 zijn de huizenprijzen gedaald. Hoewel het met de economie weer wat beter gaat, zitten de prijzen nog lang niet op het niveau van voor de crisis. Het is dus nog steeds een goede periode om te investeren in een huis in Griekenland.

Ontvang je graag meer informatie? Stuur mij dan geheel vrijblijvend een mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.       

bottom of page