top of page

Rivierwandeling Neromylos
 

(incl. bezoek kaarsenfabriek)

Wandeling Neromilos
Idea

Tip:

Goede wandelschoenen zijn een must en een wandelstok is aan te raden.

Deze verrassend mooie rivierwandeling door de Karya Canyon start in het dorp Neromylos. Vanuit het dorp lopen we bergafwaarts richting de rivier. Het pad is steil, hier moeten we voorzichtig lopen vanwege de losse (rollende) stenen.

 

Daarna lopen we ongeveer een uur langs de rivier, we steken deze meerdere keren over via houten bruggetjes, klimmen over rotsen, gaan een steile helling op en weer naar beneden. Dit gedeelte wordt na elke winter gerenoveerd, we krijgen altijd een bericht als de route weer te bewandelen is.

Bij de 10 km wandeling wandelen we hierna nog zo’n vijf kilometer door olijfboomgaarden en bos. Onderweg stoppen we bij het Agios Konstantinos kerkje voor een kleine versnapering.

Na de wandeling zijn we welkom in de kaarsenfabriek van Dimitri. We starten met een drankje en een mezze en krijgen daarna een rondleiding door de fabriek.

PRIJS

De prijs bedraagt €30, - per persoon, met een minimale deelname van 2 personen. Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren. De betaling is contant ter plaatse.

 

ONTMOETINGSPUNT

Het ontmoetingspunt is in het centrum van het dorp Neromylos, bij de bushalte

WANNEER

De wandeling start iedere maandag om 09.30 (ten laatste reserveren op zaterdag).

Wanneer het erg warm is kunnen we na overleg eerder starten.

 

AANTAL KM

5 of 10 km. Bij de wandeling van 10 km is er na 5 km een pauze bij het Agios Konstantinos kerkje.

 

AANTAL DEELNEMERS

Minimaal: 2 personen - Maximaal: 14 personen

 

INBEGREPEN

Enthousiaste Nederlandse begeleiding, versnapering bij de tussenstop (bij de 10 km wandeling), bezoek kaarsenfabriek, drankje met meze, kaars als aandenken, een flesje water voor de wandeling begint en natuurlijk persoonlijke tips om je vakantie compleet te maken.

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page