top of page

Wandeling bergdorpje

(incl. lunch bij griekse familie)

Wandeling Kokkino

Deze wandeling start in Kokkino, een nog bewoond bergdorpje op 600 m hoogte, gelegen op de flanken van de berg Likodimo. De wandeling voert ons door bergen en dalen, verlaten dorpen en prachtige afwisselende natuur. We passen het tempo aan naar de conditie van de deelnemers. Natuurlijk stoppen we onderweg om te genieten van de omgeving en een drankje te drinken in de natuur.

Uiteindelijk komen we terug bij ons startpunt waar we welkom worden geheten door Maria en Christos. We worden thuis uitgenodigd bij deze Griekse familie. Christos is jager en vangt de wildzwijnen die Maria vervolgens omtovert tot een heerlijke stifado. Als dessert serveert Maria overheerlijke loukoumades, waarbij je gelijk mee kunt kijken in de keuken hoe zij deze klaarmaakt. Om de maaltijd goed af te sluiten serveert Christos een glaasje zelfgemaakte tsipouro. 

PRIJS

De prijs bedraagt € 40, - per persoon, met een minimale deelname van 2 personen. Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren. De betaling is contant ter plaatse.

ONTMOETINGSPUNT

Het ontmoetingspunt is bij de boven bushalte van het dorp Kokkino.

WANNEER

De wandeling start iedere donderdag om 09.30 (ten laatste reserveren op dinsdag). Wanneer het erg warm is kunnen we na overleg eerder starten.

 

AANTAL KM

10 km, in overleg kan deze wandeling ingekort of verlengd worden (van 5 km tot 18 km)

AANTAL DEELNEMERS

Minimaal: 2 personen - maximaal: 14 personen

 

INBEGREPEN

Enthousiaste Nederlandse begeleiding, volledige Griekse maaltijd + drinken, glaasje Tsipouro een flesje water voor de wandeling begint en natuurlijk persoonlijke tips om je vakantie compleet te maken.

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page