top of page

Yoga met Suus

Suus de Jong is een yogalerares uit Nederland. Sinds 2017 organiseert ze yogavakanties op het Griekse eiland Poros en sinds kort ook op de glamping van Katerina en Rik in Galatas. 


Een week waarin yoga hand in hand gaat met genieten van lekker eten en wijn, een flexibel schema en een nuchtere aanpak. Geen strenge regels...


Suus weet dat yoga-retraites meestal worden geassocieerd met strikte regimes (vegetarisch en alcoholvrij), maar heeft ervoor gekozen alle diëten aan te bieden, inclusief bier en wijn indien gewenst. Dit komt omdat zij graag wil dat haar gasten een ‘vakantiegevoel’ hebben met keuzevrijheid op alle mogelijke manieren. Yoga betekent voor haar niet leven volgens strikte regels.

IMG-20191021-WA0028.jpg

Het gaat samen met op alle mogelijke manieren van het leven genieten.Yoga betekent voor haar niet leven volgens strikte regels. Het gaat samen met op alle mogelijke manieren van het leven genieten.


De gasten worden door het team van Katerina en Rik volledig verwend vanaf het moment van aankomst tot vertrek met daarbij veel culinaire verrassingen.


Yoga op prachtige locaties
Buiten yoga doen op spectaculaire locaties is een van de hoogtepunten van de yogavakantie. Het geeft niet alleen een extra dimensie aan de yoga, het zorgt er ook voor dat de gasten verschillende hoeken van Poros zien. Je kunt hierbij denken aan yoga op daken met uitzicht op zee tot yoga op het strand, dicht bij een klooster, tussen de ruïnes van de tempel van Poseidon en op de boerderij van Katerina. 

IMG-20191021-WA0027.jpg
yoga-main.jpg

Flexibel programma
Tijdens de yoga retraites is niets verplicht en veel toegestaan. Het programma heeft vaste componenten maar is zeker flexibel. 
De ochtendlessen kunnen van dag tot dag variëren; bijvoorbeeld sterke of langzame yoga. Het hing allemaal af van de yoga-ervaring en yogavoorkeur van de deelnemers. Het belangrijkste is dat de lessen geschikt en uitdagend genoeg zijn voor alle gasten.


Excursies op Poros
Tijdens de yogavakanties is er ook de kans om de omgeving te verkennen. De vrije tijd tussen de yogalessen maakt een bezoek aan het naburige eiland Hydra mogelijk. Daarnaast organiseert Katerina een historische wandeling door de oude binnenstad van Poros. De kennis van Katerina over Poros is enorm. Geen vraag blijft onbeantwoord, of ze nu gaan over geschiedenis, natuur, kunst, koken, winkels, boeken of familienamen, Katerina heeft het antwoord!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de beschikbaarheid en prijzen van de yogavakanties van Suus? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug met uitgebreide informatie.

bottom of page